I går laget jeg vaniljekrem av eggeplommene 
som sto igjen etter kakebakingen sist helg.
Melk, fløte, vaniljestang ,sukker,
 eggeplommer og maizena ble til nydelig vaniljekrem.
Så enkelt å lage, blir lenge til jeg kjøper vaniljekrem ;)
Og selvfølgelig måtte kremen brukes til noe. 
Det ble Skolebrød eller Solboller som noen sier. 
Oppskriftene  finner du her
Nystekte, smurt med melis og dyppet i kokosmasse.
 Godt til en kopp kaffe i disse VM-tider;)
Treningsturen er unnagjort og jeg skal nyte ski på tv,
 strikketøy og litt kaffe;)
Ha en superfin søndag;) 
 
 
DU har så mye fristende bakst i bloggen din :D
SvarSlettJeg har flere ganger bakt kanelsnurrer etter din oppskrift og oppskriften med flere av mine veninner :D
Ha en fin søndagskveld og en flott ny uke :D
Mmm gjett om jeg ble fysen nå da, så mye godt du lager.
SvarSlettGod ny uke til deg.