Bakelysten var til stede og det ble bakt
Anis-kringler
-og Havrekjeks.
Kjempegode med brun ost og te;)
Kjeksene ble "farlig" gode.
Fant ut at det var trygt å dele litt kjeks og kringler med min søster og hennes familie.
"Se hva tante hadde med" sa han på 3,5 år
"Jeg tror jeg vil spise de til middag!"
De siste kringlene forsvant med elstesønnen
litt senere på kvelden;)
Da kan jeg jo bake igjen en dag;)
Første uke av februar er snart over.
I går hadde vi vinter med masse deilig snø på formiddagen
og nesten vår på ettermiddagen
I morgen skal vi holde fast i løse eiendeler ;)
når "Ole" kommer på besøk.
God helg alle sammen;)
Godt med heimelaga mat.
SvarSlettEg har òg hatt eit par bakedagar, snart vinerferie og fullt hus på hytta. Det er så greit å ha det ein treng så dagane blir enklare.
Flotte bilde !
Håpe "ole" er mildare enn omtalen !!
God helg.
Klem frå Anne-Mari
Deilig med hjemmebakst, både gjærbakst og kjeks. Aniskringler er det mange år siden jeg har bakt. Får håpe Ole er roligere enn de har meldt.
SvarSlettAniskringler er kjempegodt med brunost på, mmmmmm..
SvarSlettHavrekjeksa også.
Ja, der på nyhetene i kveld at uværet Ole er på vei oppe hos dere. Hold de fast.
God helg.
Klem
Du verden.. Det er jo så godt å ha et lager med hjemmebakst på lur.. Jeg husker så godt min aller første Oslo tur. Da var jeg 12 år.. Vi besøkte slottet, vi så på uteliggerne i Slottsparken, men det jeg husker aller best var at vi besøkte en gammen dame, som serverte oss aniskringler...
SvarSlettMmm, så mykje godt du har baka. Skjønar godt han som ville ha det til middag. Håper Ole ikkje blir for lenge hos dykk. God helg.
SvarSlettSå hyggelig med en bakedag, særlig når baksten får ben å gå på:) aniskringler er nydelig :)
SvarSlett