I går poster FruTunheim et innlegg om potetkaker.
Så smart å bruke potetrestene etter julens middager til potetkaker.
Oppskriften er denne
Jeg moste mine 700 gram potetene med en gaffel
og tilsatte ca 200gram mel+ litt til kjevling.
Takke har jeg ikke, så jeg brukte to tørre stekepanner til stekingen.
Gjør det samme når jeg lager flatbrød også!
Går helt utmerket;)
Femten ferske potetlefser ble det.
Om ikke alle blir borte i løpet av dagen,
legger jeg dem i frysen!!
Men de er veldig gode nå;)
Her har vi vært ute og testet skiløypene.
Jeg fikk nye ski til jul
og gledet meg til å prøve dem;)
Godt å røre litt på seg.
Nå skal jeg nyte ferske
potetkaker med brun ost og kaffe;)
Ha en fin romjulskveld;)
Såg fantastisk ut......fekk lyst å prøve. Takk for oppskrifta.
SvarSlettGod ide, og potetkaker er så godt.
SvarSlettJeg kjøper like gjerne lomper enn lefser, og smører på smør, kanel og sukker. Gjorde det ofte tidligere, da jeg og ungene skulle kose oss med noe godt.
Der ja, det ser godt ut med potetkaker. Såg det i same bloggen som du og er freista til å prøve.
SvarSlettDet går mykje tid til matlaging når me er ein heil flokk, me fordeler pliktene, men mor har liksom problm med halde seg unna... Eg må bli flinkare til det.
Her er masse masse snø, og det laver ned heile tida. Vona dørene held fram med å gli opp og igjen så me slepp å måke taket....
Romjulsklem.