Hei på deg. Tusen takk for hyggelig besøk på bloggen min for en tid siden, det blir litt lite tid til blogging for tiden, men nå er ferien i gang og jeg kan endelig få besøkt de som har lagt igjen en liten notis hos meg. Jeg vet ikke om du har forsøkt å finne meg hjemme, men du må ikke gi opp. Nå blir det nok en stund til for jeg har akkurat gått ut i 3-ukers ferie. Skal være noe hjemme også, men mest på hytta. Så får vi heller treffes etter ferien. =) Jeg har en liten Give-away på gang, så ta gjerne en titt innom bloggen min igjen. En nydelig høstuke ønskes deg også. Klem Tone
Det er fantastisk godt!! Her er det tradisjon at guttene må plukke de ti ripsbuskene våre, så nå er fryseren full av deilige desserter til høsten! Klem♥
Koselig blogg! Rips og solbærhausten er over hos oss nå. Men bringebær og vaniljesaus er og kjempegodt. Dessutan har hageblåbæra modna litt etter litt. Blåbær+vaniljesaus+is = vanvittig godt Silje
Nam, nam :o) Med vaniljesaus... godt ja :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina
SvarSlettHei på deg.
SvarSlettTusen takk for hyggelig besøk på bloggen min for en tid siden, det blir litt lite tid til blogging for tiden, men nå er ferien i gang og jeg kan endelig få besøkt de som har lagt igjen en liten notis hos meg. Jeg vet ikke om du har forsøkt å finne meg hjemme, men du må ikke gi opp. Nå blir det nok en stund til for jeg har akkurat gått ut i 3-ukers ferie. Skal være noe hjemme også, men mest på hytta. Så får vi heller treffes etter ferien. =)
Jeg har en liten Give-away på gang, så ta gjerne en titt innom bloggen min igjen.
En nydelig høstuke ønskes deg også.
Klem Tone
Mmmmm, så skikkelig godt ut. Kjenner nesten hvor det stikker i kjeven, men med myyyye sukker på er det jo bare nydelig :-)
SvarSlettDet såg bare knallgodt ut og vaniljesaus på er jo bare knallgodt❤
SvarSlettFin ny dag til deg:)
Klem fra Lillian
Reine delikatessen !
SvarSlettEnkelt og godt, høyrer seinsommaren til :)
No vart eg så freista at eg må ned i hage og plukke..
Klem frå Anne-Mari
Heldig M som får slikt servert :)
SvarSlettDet er fantastisk godt!! Her er det tradisjon at guttene må plukke de ti ripsbuskene våre, så nå er fryseren full av deilige desserter til høsten!
SvarSlettKlem♥
Koselig blogg!
SvarSlettRips og solbærhausten er over hos oss nå.
Men bringebær og vaniljesaus er og kjempegodt.
Dessutan har hageblåbæra modna litt etter litt.
Blåbær+vaniljesaus+is = vanvittig godt
Silje
Dette så nydelig ut :)
SvarSlettSnill mann du har!
Ha en flott helg!
Klem Mirjam