fredag 28. juni 2013

Rabarbrasaft

 

 
Kok like deler vann og rabarbra i ca 20-30 minutter.
Sil fra saften gjennom en silduk.
Mål opp saften.

 
I en liter saft blandes det 500gram sukker
og saften fra en sitron.
Kokes opp og has på rene varme flasker.

 
Kan med fordel oppbevares i fryseren.
Ikke fyll flaskene helt opp,
saften utvider seg når den fryser.
 
 
Riktig god helg;)
 

3 kommentarer:

  1. Namm.-.-Takk for tipset.
    Det er sikkert friskt og godt med rabarbrasaft.
    Eg har ikkje rabarbra i år, må gjere noko med dei til neste år.
    Ser du har ein bra haug å lage av :)

    Fredagsklem frå Anne-Mari

    SvarSlett
  2. Mmmm, så godt :) God helg.

    SvarSlett
  3. Det hørtes veldig godt ut....fin blogg du har ;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...