Paien ble godt mottatt på det kjempekoselige bloggtreffet
på Søndre Bjørkli;)
Oppskriften er som så:
Lag paideigen og kle opp formen.
Skrell og skjær rabarbraen og legg i formen.
Bland sukker og kanel som så drysses over rabarbraen.
Forstek dette i 15 minutter ved 225 grader.
Halvpisk fløten og bland inn eggeplommene.
Fordel eggestand over rabarbraen og la paien steke ytterligere 15 minutter
på nederste rille.
Serveres lunken med is;)
God lørdagskveld til dere alle;)
den var uforglemmelig faktisk ;-) Gjemmer oppskriften i baklomma! Neste prosjekt blir vel rabarbra i hagen ;) Nydelig pai av ei fantastisk inspirerende dame! :)
SvarSlettDen hørtes god ut ja:-)
SvarSlettForresten la jeg meg til som følger....trodde jeg hadde vært det lenge jeg.... Jeg har i allefall fulgt den herlige bloggen din lenge uansett;-)
Ha en fortsatt fin helg!
Klem Nina
Hei og takk for i dag:)
SvarSlettPaien din var himmelsk, så den skal jeg sannelig prøve:)Koselig å treffe deg! Ha en fin helg videre skjønne deg;)
Klem fra Janne
Herlig.
SvarSlettKlem
YES!! Og takk for at du deler oppskriften på den nydeligste paien :-)
SvarSlettDen skal prøves om ikke så altfor lenge.
Hyggelig å treffe deg igjen - nok et trivelig bloggtreff! Da er det bare å glede seg til neste :-)
Finfin søndag til deg!
Tuuuusen takk for at du deler oppskriften på den nydelige paien. Den skal jeg prøve ut :o) Kjempekoselig å hilse på deg, gleder meg til neste treff :o) Klem fra Nina
SvarSlettSynes det er kjempegodt med rabarbrapai. Denne oppskriften har jeg aldri smakt, så denne skal lages neste gang. Takk for at du deler oppskriften.
SvarSlettTuusen takk for at du deler oppskriften med oss!
SvarSlettHelt nydelig, og jeg gleder meg til å servere denne hjemme!
Utrolig koselig å bli kjent med deg, og jeg håper det ikke blir lenge til neste treff :)
Klemmer :)