torsdag 17. januar 2013

Hva har du på pinnene?
 

 Strikketøy er noe jeg nesten alltid har liggende;)
Kjekt å finne på vei til og fra jobb
foran tven
på reise
på venterommet hos lege
i sofakroken på hytta
og
ellers når jeg føler for det ;))
  For tiden har jeg to strikketøy.
Grått Hexagarn, pinner nr 7 og perlestrikk.
Spennende?

  
Hvitt og grått Heilogarn på tynne strømpepinner


Hva har du på pinnene?


Ha en fin ettermiddag;))

 

14 kommentarer:

 1. Så delikat gråfarge.. Er det en hals kanskje? Flott blir det uansett.. :) jeg strikker på en genser i Nepal, med fletter. Tror den blir kjempefin når den er ferdig. Mangler bare litt, er oppe ved halsen nå. :) strikketøyet er alltid innen rekkevidde her hos meg også.. :) Kos deg videre, gleder meg til å se det ferdige resultatet.
  Ha en fin kveld!
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 2. Ja, strikketøy er viktig :-) på pinnane no har eg ei bukse til 5-åringen min, ein genser til meg sjøl, et par vottar som skal tovast og et par sokkar...uff, det var masse! På tide med ferdigstilling av prosjekt snart :-)
  Silje

  SvarSlett
 3. Skulle ønske jeg var flink med både strikkepinner og heklenål, men disse har ligget urørt etter at jeg begynte med stoff (lapper altså) . Kose deg med strikketøy :o)

  SvarSlett
 4. Så flott strikketøy, lekre farger! Jeg holder på å sy sammen en genser til barnebarn. Veldig kjekt å strikke slike smågensere. Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 5. Hexa e jo så deilig å strikke av. Ser ut til å kunne bli en hals eller genser kanskje? Nydelig med grått og hvitt.

  Som vanlig har jeg mange prosjekter på gang og akkurat nå er det ei dukke og to harer (Arne og Carlos), hjerter, deilige votter i Puno og et par strømper i Sterk. Alt dette må jeg få ferdig før jeg begynner å strikke Oslo-anorakk til smånøstene mine med garnet som kommer i posten i morgen eller lørdag... så det blir travelt, hehe.

  Ha ei herlig helg med masse tid til håndarbeid.
  Klem Tone =)

  SvarSlett
 6. Nydeleg strikk hos deg.
  Eg strikkar berre riller, det skal bli ein varm deilig hals i to tynne trådar, Drops Kid-Silk og Lace.
  Hadde ikkje oppskrift så det blir nok ein til husbruk ;)

  God helg til deg :)
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 7. Her er det ett utall pinner og halvferdige prosjekter.
  Ett pledd, en genser, ett par pulsvarmere, og ett par ullsokker.
  Ja, å så en bunke med hekla bestemorsruter da.
  MÅ alltid ha noe på gang.
  Titti-klem!

  SvarSlett
 8. Så fint du strikker, fint med perlestrikk. Strikket så mye før jul, så nå har jeg en pause, men må snart finne på noe å strikke, det er jo så koselig :)
  klem

  SvarSlett
 9. Spennande strikk du held på med. Her er det og alltid noko på gang, sjølv om det ikkje alltid er strikking. God helg :)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for koselige ord hos meg!
  ..og koselig blogg :) Her har jeg aldri vært før.

  Vi sees :)

  anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Legger meg til som følger hos deg ;)

   Slett
 11. Så fint strikkeriet ditt ser ut.
  På pinnane no har eg hue i to garntypar Drops cotton viscose og eit alpakka garn. Vart overraska over kombinasjonen. ...mykje finare enn eg trudde. Så dette blir eg fornøgd med. Skal bloggast etterkvart :))

  God helg til deg.
  MarJE

  SvarSlett
 12. Nok en Skappelgenser??
  Jeg har 3 prosjekter på pinnene: Mariusgenser til Stig, som der er igjen en arm på, et babyteppe og en jakke til snuppa. Alle snaaart ferdige ;)

  SvarSlett
 13. Tusen takk for kjempehyggelige kommentarer på bloggen min:) jeg har vært litt treg i det siste, med 4 barn begrenser det seg litt hva man får tid til:) pepperkakeduken fant jeg oppskrift på i en butikk i Elverum, som forøvrig er nedlagt nå, og jeg har allerede begynt på den:) kjempefin, jeg har også selv laget meg et design på en juleduker jeg skal lage, så det blir spennende:) må bli prosjektet etter pepperkakeduken:)
  Ellers er det jammen sant, ting tar tid:) og veldig godt å høre at det ikke bare er her:) noen ganger føler man at ting står i evigheter før de blir gjort noe med, tida går fort og vips hadde det gått et år, hehe:)
  For å svare på spørsmålet du har lagt ut her, så har jeg en mørk blå skappel på pinnene om dagen, og der mangler jeg akkurat nå 8 omganger på den siste armen-deilig!! Moro å starte opp med prosjekter og super deilig å bli ferdig:) er eldstejente på snart 15 som skal ha den. Hun har bestilt med hette på, så den er strikket på slump uten oppskrift. Ble faktisk, skrytskryt, ganske fin , bilder kommer på bloggen min:) ellers har jeg en rosa hjertepute på andre pinner, bilder kommer også senere.
  Her er det nå lørdag og håndball kamper på menyen, 13 åringen i familien er linjespiller og har akkurat løst skåringsgåten så nå er det moro å se på:) lillebror og lillesøster henger i stripen og er med og heier:)
  Ha en flott helg, klem fra Bente:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...