Du trenger
4 romtempererte eggehviter
200gram brunt sukker
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt etter litt til alt er brukt opp.
Fortsett å piske til massen er skikkelig seig og blank, ca 10minutter.
Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut pikekyss på bakepapir.
Tørk pikekyssene i ovnen ved 100 grader C i 1-2 timer.
Håper de smaker;)
.............
Hei Ann-Mari. Disse pikekyssene ser jo altfor lekre ut til å spises, de er jo så dekorative der de ligger i skåla. takk for oppskriften, tror jeg må prøve dem, ja.
SvarSlettQuiltehilsen fra Hege
Å, disse så gode ut. Tror kanskje jeg må prøve de før jul. Ha en fin helg
SvarSlettSå herlige ut.
SvarSlettMange år siden jeg har spist slike, men nå fikk jeg lyst på.
Ønsker deg en nydelig helg.
Klem Mio
Herlige pikekyss!! Får prøve dem! Har laget knekkebrød etter din oppskrift og de ble kjempegode!
SvarSlett