søndag 6. april 2014

Søndagslunch

 
I dag ble det små pizzaer til lunch.
Brukte vanlig rundstykkedeig med havregryn.
Kjevlet emnene flate,
ca 15 cm og forstekte de i
 7-8 minutter.
 
 
 
Så var det fritt frem hva hver enkelt ville ha på.
 
 
 

Tomatsaus, pesto, jarsberg, gauda, chorizopølse,
siliano-salami, skinke, småtomater, ananas, sopp og krydder.
Her var det bare å ta de vi hadde i kjøleskapet;)


 
 
Nye 8-10 minutter i ovnen ved 225 grader;)
Mmmmmmm!!
 
 
 
 
Nå skinner sola igjen;)
 
Klem;)

2 kommentarer:

  1. Nam!! Det så deilig ut!!
    Håper dere har hatt ei fin helg:)
    Klem <3

    SvarSlett
  2. Mmmmm...de så gode ut, og plutselig ble jeg visst sulten igjen.
    Ha en riktig fin uke. :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...