søndag 8. juli 2012

Oppskrift på pai



Lovet dere oppskrift på rabarbrapaien min
Her kommer den;)



Sett stekovnen på 225 grader
Lag paideig etter oppskriften.
Kle en paiform el.l.
Skrell og skjær rabarbraen i biter.
Legg den i formen.
Bland sukker og kanel.
Dryss over.
Stek dette i 15 min.

Halvpisk fløte og bland med eggeplommer.
Fordel eggestand over rabarbraen
og la paien steke ytterligere 15 min.

Serveres lunken med god vaniljeis;)

Alltid suksess her i huset;))



I går la jeg litt rabarbra i frysen til pai;)
Det sies at rabarbraen skal tas før St.Hans men...... 


I dag er det trønderegn;)
Jeg pusler på kjøkkenet med litt baking;))


Ha en super søndag;)

Klem;)

4 kommentarer:

  1. Hei vennen :)

    ååå..denne bare må prøves, høres så godt ut :) Jeg spiste så mye rabarbara som liten, så det gir alltid så mye gode minner da jeg ser rabarabara :)

    Her er det også en skikkelig gråværsdag, men varmt og godt. Blir svømmehallbesøk her i dag :)

    Ha en fin bakedag, fine vennen :)
    Klem og kos Lisa :)

    SvarSlett
  2. Åh, dinna må eg prøve. Høyrest nydeleg ut.
    Har høyrt det om at det blir så mykje oksalsyre i rabarbraen etter jonsok, men svigermor brukte alltid å VENTE til etter jonsok før ho laga den supersylta som eg skreiv innlegg om.
    Trur ikkje me et så store mengder at det blir for mykje syre..
    Takk for herleg kommentar, smiler....
    God klem frå meg :)

    SvarSlett
  3. Den hørtes god ut ja, får vel ta turen over plenen til naboen på litt rabarbra slang igjen....
    (vi har en avtale med naboen om at det er lovt til det da...)
    Ha en fin uke!
    Klem Nina

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...