torsdag 25. november 2010

Pikekyss ................. ........... Marengstopper eller pikekyss er supergodt og søtt. Lekre på kakefatet er de også.. Mine har aldri blitt seige nok, men på Annettes Hus fant jeg denne oppskriften, -og disse ble seeeeiiiiige;) Du trenger 4 romtempererte eggehviter 200gram brunt sukker Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt etter litt til alt er brukt opp. Fortsett å piske til massen er skikkelig seig og blank, ca 10minutter. Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut pikekyss på bakepapir. Tørk pikekyssene i ovnen ved 100 grader C i 1-2 timer.

Håper de smaker;)

.............

4 kommentarer:

  1. Hei Ann-Mari. Disse pikekyssene ser jo altfor lekre ut til å spises, de er jo så dekorative der de ligger i skåla. takk for oppskriften, tror jeg må prøve dem, ja.
    Quiltehilsen fra Hege

    SvarSlett
  2. Å, disse så gode ut. Tror kanskje jeg må prøve de før jul. Ha en fin helg

    SvarSlett
  3. Så herlige ut.
    Mange år siden jeg har spist slike, men nå fikk jeg lyst på.
    Ønsker deg en nydelig helg.
    Klem Mio

    SvarSlett
  4. Herlige pikekyss!! Får prøve dem! Har laget knekkebrød etter din oppskrift og de ble kjempegode!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...