...................
Knekkebrød
HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD
3 dl havregryn
2dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
4 dl sammalt rug grovmalt
1 ts salt
1 ts bakepulver
8 dl lunkent vann
1 1/4 dl olje
Bland alt og la det stå i 5 minutter.
Hel røren utover to langpanner med bakepapir.
Stek på 200 grader på nederste rille i ca 50 minutter.
MEN det er lurt å steke først i 10 minutter,
så ta brettet ut og del opp i ønskede stykker
med pizzarulle, før du fortsetter å steke i 40 minutter.
Da blir de lettere å knekke fra hverandre.
Ettertørk de gjerne 1 time på 100 grader.
Oppbevares i boks.
Smaker himmelsk med brun ost.
Ha en fantastisk kveld;)
.............................
Disse så veldig gode ut, takk for at du deler oppskriften. Disse skal prøves.
SvarSlettHa en fin dag.
Marianne
Mmmm, disse skal jeg prøve meg på. Så flott at du deler oppskriften ! Blir lei av alltid å spise brød og det er godt å ha hjemmelagde knekkebrød :)
SvarSlettSønnen din har helt rett - "over there" har de bare søtt brød. Skjønner godt han fikk lyst på mors grove knekkebrød. Takk for at du la ut oppskrift med bilder, disse skal jeg prøve.
SvarSlettHilsen fra Hege
Mmmmmmmm, hjemmelagdt knekkebrød med brunost er kjempegodt!!! Mulig jeg må lage en ladning i dag, for dette fristet :)
SvarSlettKlem fra Lise
Nydelige knekkebrød. Di er borte nesten før di er ferdigstekte. Ha en fin uke.
SvarSlettMmm, disse så jammen gode ut!
SvarSlettMmm, disse så jammen gode ut!
SvarSlettTakk for spennende oppskrift. Disse skal jeg bake!
SvarSlett